Hvordan Sette Opp En Super Windows

Dette problemet oppstår vanligvis på grunn av en defekt eller inkompatibel maskinvare og programvare. Hvis dette er et problem som skjer av og til, start datamaskinen på nytt for å sjekke om om problemet kan løses. Å hvis den nå finner feil, vil den prøve å hente tilbake det som sist ble lagret der. Joda, jeg kjører optimering og filintegritetskontroll hvertfall 1 gang i måneden.

  • Autoruns er et gratisverktøy fra et selskap som er kjøpt opp av Microsoft.
  • Det er jo ingen grunn til å finne opp hjulet en gang til Slektsprogrammenes ytelse vil derfor også variere med når database programmene oppdateres.
  • Dette gjør at den fort går varm og den vil gire seg ned for å ikke overopphete, som igjen resulterer i en treg maskin.

Dette problemet oppstår når en nødvendig registerfil ikke kan lastes. Det er forårsaket av en ødelagt eller manglende fil. Registerfilene kan ha blitt ødelagt på grunn av harddiskødeleggelse eller annet maskinvareproblem. Dette skjer når en feil oppstår under paritetskontrollen av systemminnet. Maskinvareproblemer på datamaskin forårsakes vanligvis av minnefeil, hurtigbufferfeil på andre nivå eller skjermfeil.

Slik Bruker Du Windows’ Registerredigering

Som du ser av bildet under er det også her du velger hvorvidt du vil vise eller skjule den klassiske Internet-Explorer-menyen. I vinduet som åpnes, velg Basisinnstillinger på venstresiden. Sett en hake ved valget Gå til hjemmesiden evd dobbeltklikk på siste fane. Som du sikkert har skjønt åpnes da en fane med det du har valgt som startside hvis du dobbeltklikker på den siste (den lengst til høyre) av fanene du har åpne. (Et dobbeltklikk på en av de andre fanene lukker forøvrig fanen du dobbeltklikker på).

Slik Får Du En Hurtigstart På Pc

Velger du å klikke Repair Problems og noe skulle gå galt finnes det heldigvis angrefunksjoner i Glary Utilities. Det er dog svært lite sannsynlig at noe kommer til å skjære seg. Trolig står det Problem Solved hele veien etter at Glary har ryddet opp.

Var veldig usikker på struktur på alt, men ble vanvittig fornøyd. Strukturen ser på en måte mye grovere ut på bildene enn i virkeligheten. Ved hjelp av ett trykk fra deg vil programmet skanne PC-ens kriker og kroker og lete etter feil. Det vil blant annet gå gjennom programmer, nettlesere, ødelagte snarveier, registre og harddiskens status. Denne prosessen er sterkt anbefalt fordi den vil bidra til at du kvitter deg med en hel masse søppelfiler. Når skanningen er fullført vil du få opp en liste over ulike problemer, og hva som forårsaker disse. Hvis du aldri har skannet PC-en windll.com/nn/dll/brother-industries-ltd på denne måten før, eller det er lenge siden sist du gjorde det, vil jobben ta noen minutter.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *